Vanliga Frågor

"Kan någon med ben hämta vatten?" - Rallykå 23

Vad kostar det?

keyboard_arrow_down

Deltagaravgiften är 550/750kr per lag (UTN/Icke UTN-medlem). Varje lagmedlem kan också välja till en biljett till Rallyslä(p)pet för 125/135kr, lunchbiljett för 35/40kr och läskbiljett för 5/10kr.

Hur anmäler man sig?

keyboard_arrow_down

Man anmäler sig på här till utlottningarna. För varje utlottning så kommer man behöva anmäla sig igen.

Är det svårt att få plats på Rebusrallyt?

keyboard_arrow_down

Det brukar vara högt tryck med många som anmäler sig till utlottningarna så det gäller att ta varje chans man kan för att få en plats. Alltså anmäl dig och be alla dina kompisar anmäla sig till första utlottningen som är öppen 26/8-5/9 och om varken du eller dina kompisar får plats där så har ni en andra chans på Rallypuben som är 14/9!

Hur bildar jag ett lag?

keyboard_arrow_down

Om du får en plats på rallyt blir du lagledare. Därefter kan du bjuda in vem du vill till ditt lag, även personer som inte är studenter eller anmält sig till utlottningen. Det är dock en bra idé att alla i ert lag anmäler er till utlottningarna för att öka chansen att ni får en plats!

Kan jag vara med om jag inte kan svenska?

keyboard_arrow_down

Absolut, men minst en i laget måste kunna läsa svenska då alla rebusar och häftet med alla uppdrag enbart är på svenska. Inget stoppar dig från att följa med i bilen och delta på alla roliga aktiviteter!

Vad kan man göra om man inte får en plats?

keyboard_arrow_down

Om du har otur och inte lyckas få en plats men ändå vill uppleva rebusrallyt kan du fortfarande gå på rallysläppet, eller söka volontär! Som volontär kan du få hjälpa till på lekstationer, matstationen, fota lagen, eller hjälpa oss på parkeringarna och i utbyte får du en tacksittning. Volontärssöket öppnar 14/9, samma dag som rallypuben.

Kan jag ge min plats till en annan person?

keyboard_arrow_down

När du har vunnit en plats är du bunden som lagledare och kan ej ge vidare den.

Varför står det fortfarande "Unpaid" på formulärssidan efter jag betalat?

keyboard_arrow_down

Betalningarna kontrolleras efter sista betalningsdatum har passerat. Därför ändras statusen för betalningen senast dagen efter sista betalningsdatum.

När behöver vi skicka in lagnamn och lagbeskrivning till NätSäk?

keyboard_arrow_down

Senast 21/9!

Kan jag vinna en plats om jag redan är registrerad som medlem i ett befintligt lag?

keyboard_arrow_down

När du är registrerad som medlem i ett lag är du låst till det laget, och kan därför inte få en plats, gå ut ur laget och bilda ett eget.

De som ska få en plats är folket som är helt laglösa.

Jag kan inte ta bort en tom deltagare från formulärssidan. Vad ska jag göra?

keyboard_arrow_down

Det är en känd bugg som du löser på följande sätt:

Fyll i slumpmässiga, men korrekt formaterade, uppgifter för den tomma deltagaren. Klicka sedan på save. Till sist, radera den tomma deltagaren.